Inloggen

Visie

 

Een christelijk kinderdagverblijf. Dit miste Zeewolde!

Ik zei altijd: “Ik wil mijn eigen kinderen niet naar een kinderdagverblijf brengen, en zeker niet wanneer de identiteit niet aansluit bij de thuissituatie. Anders heb ik er nooit een goed gevoel bij!” In deze roerige tijd voor de kinderopvang, wil ik christelijke kinderopvang in Zeewolde bereikbaar maken. (Naomi-januari 2011)

Kleine Ark wil kinderopvang bieden waar niet alleen het gevoel goed is, maar meer!

Ons doel is het aanbieden van professionele, kwalitatief hoogwaardige, christelijke kinderopvang in de gemeente Zeewolde. Liefdevolle verzorging en begeleiding van kinderen als een verlengstuk van de omgeving waarin zij worden opgevoed.
De naam “Kleine Ark” was ook snel bedacht: Het moest een naam zijn waar mensen snel een christelijke associatie mee hebben. Wij wilden het kleinschalige karakter van de opvang naar voren brengen.

Horizontale groep

Wij hebben bewust gekozen voor horizontale groepssamenstelling (leeftijd 0-2 en 2-4 jr). Zo kunnen wij beter aansluiten met de activiteiten die wij doen bij de ontwikkeling van ieder kind. Qua inrichting willen wij het een uitstraling mee geven van een grote huiskamer met veel speelruimte waardoor een ieder zich er snel thuis kan voelen.

Wij hopen op een goede samenwerking met ouders/verzorgers die de komende jaren de verzorging van hun kind(eren) aan ons toevertrouwen.