Inloggen

Dagopvang

Heerlijk samen buitenspelen. Voldoende speelruimte. Uitdagende activiteiten binnen en buiten. 12 Kinderen van 2 tot 4 jaar in een horizontale groep, of 6 tot 8 kinderen van 0-2 jaar in een huiselijke, ontspannen sfeer. Dit wil je toch graag?!

Informatie Dag Opvang

De dagopvang is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is gekozen voor horizontale groep, 0-2 jaar en 2-4 jaar. Zo kunnen wij beter aansluiten op de ontwikkeling van iedere kind met onze verschilende activiteiten. De ruimten lijken op een gezellige grote huiskamer met speelhoeken. Op de groep van 0-2 jaar zijn 6 tot 9 kinderen (leeftijd afhankelijk). Op de groep van 2 tot 4 jaar maximaal 12 kinderen. We werken aan de hand van (bijbelse en gewone) thema's. Als het weer het toelaat spelen elke dag buiten op het gezellige pleintje achter of op het grote plein aan de voorkant. Ruimte genoeg!

Opvangtijden

Onze kinderopvang is open van 7.30 uur tot 18.00 uur. U kunt gebruik maken van verlengde openingstijd, van 7.00 uur tot 18.30 uur. Wij berekenen een standaard tarief voor de normale openingstijd van 7.30 uur tot 18.00 uur. Voor de tijden van 7.00 uur tot 7.30 uur en van 18.00 uur tot 18.30 uur hanteren wij andere tarieven. Zie tarieven Kleine Ark.

Tijdens nationale (christelijke) feestdagen en weekenden zijn wij gesloten. De dagen tussen kerst en nieuwjaarsdag (27 t/m 31 december) en de vrijdag na Hemelvaartsdag zijn wij gesloten. Daarnaast zijn wij twee weken in de zomervakantie (tijdens de bouwvak), gesloten. Deze weken plannen we in en maken we ruim van te voren bekend.

Contractvormen

Wij hanteren vaste contracten en flexibele contracten mits de groepsgrootte dit toe laat.

Inbegrepen

Alle voeding tijdens de eet- en drinkmomenten, verse fruit hapjes, luiers en luierdoekjes zijn inbegrepen. Indien u door bijvoorbeeld een allergie, een ander merk luiers, luierdoekjes en/of voeding gebruikt, moet u deze zelf meenemen. In verband met de diversiteit en houdbaarheid dient u ook zelf uw babyvoeding mee te nemen.

Contractduur

Voor een vast contract geldt een opzegtermijn van de lopende maand en één volle maand. Verder hanteren wij geen minimale contractduur.

Tarieven

Het tarief van onze diensten is inclusief eten, drinken en luiers en exclusief flesvoeding en speciale diëten. Onder tarieven Kleine Ark vindt u onze tarieven, dit zijn bruto tarieven. Gaan uw kinderen naar onze opvang en werkt u? Dan kunt u waarschijnlijk kinderopvangtoeslag krijgen. Kijk op toeslagen.nl.