Inloggen

Dagopvang

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een verticale groep van max. 12 kinderen in een huiselijke, ontspannen sfeer.

Informatie Dag Opvang

De dagopvang is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is gekozen voor een verticale groep zodat het lijkt op een gezinssituatie met broertjes en zusjes. De ruimte lijkt op een gezellige grote huiskamer met speelruimtes.
Er wordt een groot aantal activiteiten aangeboden. We werken aan de hand van (bijbelse) thema's, deze zijn gericht op de ontwikkeling van uw kind. Als het weer het toelaat spelen we op het grote plein met de fietsen, in de zandbak of doen we leuke spelletjes.

Opvangtijden

Onze kinderopvang is open van 7.30 uur tot 18.00 uur. U kunt gebruik maken van verlengde openingstijd, van 7.00 uur tot 18.30 uur. Wij berekenen een standaard tarief voor de normale openingstijd van 7.30 uur tot 18.00 uur. Voor de tijden van 7.00 uur tot 7.30 uur en van 18.00 uur tot 18.30 uur hanteren wij andere tarieven. Zie tarieven Kleine Ark.

Tijdens nationale feestdagen en weekenden zijn wij gesloten. De dagen tussen kerst en nieuwjaarsdag (27 t/m 31 december) en de vrijdag na Hemelvaartsdag zijn wij gesloten. Daarnaast zijn wij twee weken in de zomervakantie (tijdens de bouwvak), gesloten. Deze weken plannen we in en maken we ruim van te voren bekend.

Contractvormen

Wij hanteren vaste contracten en flexibele contracten mits de groepsgrootte dit toe laat.

Inbegrepen

Alle voeding tijdens de eet- en drinkmomenten, verse fruit hapjes, luiers en luierdoekjes zijn inbegrepen. Indien u door bijvoorbeeld een allergie, een ander merk luiers, luierdoekjes en/of voeding gebruikt, moet u deze zelf meenemen. In verband met de diversiteit en houdbaarheid dient u ook zelf uw babyvoeding mee te nemen.

Contractduur

Voor een vast contract geldt een opzegtermijn van twee maanden. Verder hanteren wij geen minimale contractduur.

Tarieven

Het tarief van onze diensten is inclusief eten, drinken en luiers en exclusief flesvoeding en speciale diëten. Onder tarieven Kleine Ark vindt u onze tarieven, dit zijn bruto tarieven. Gaan uw kinderen naar onze opvang en werkt u? Dan kunt u waarschijnlijk kinderopvangtoeslag krijgen. Kijk op toeslagen.nl.